22.10.2021

Personel ile toplantı yapıldı.

Ekim ayı içerisinde Personel ile toplantı yapıldı. Toplantıya Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, İlçe Vaizlerimizin yanı sıra tüm personel katıldı. Toplantı, pandemiden dolayı Merkez Yıldız Camiinde yapıldı. Maske takılmasına ve  Sosyal mesafeye dikkat edilerek oturuldu.Toplantıya başlamadan önce Akçaköy Camii İmam Hatibi Şuayıp Hüseyin ALPAY Kur'an-ı Kerim okudu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle İlçe Müftümüz Sayın İsa AKTAŞ Din Görevlilerinin Haftasını kutlayarak konuşmasına başladı. Haftanın öneminden bahsetti. Personelin ihtiyaçlarının olup olmadığını, derdi- üzüntüsü olan personelin dertlerini dinledi, hastası olan personelin neye ihtiyaçları olduğunu, ihtiyaçlarının Müftülüğümüz ve kendisi tarafından bizzat karşılanacağını söyledi. Daha sonra Personelin arzu ve istekleri olup olmadığını sordu. Toplantının ve Din Görevlileri Haftasının Hayırlara vesile olmasını temenni ederek dua yapıldı ve toplantı sona erdi. Toplantı sonunda personele ikramda bulunuldu.