07.03.2024

İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Canlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Müftümüz Yusuf Eviş, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Canlı Hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle alakalı açıklamada bulunan İl Müftümüz EVİŞ, Diyanet İşleri Başkanlığının en önemli paydaşlarından olan ve Başkanlık Üst Düzey Yöneticileri başta olmak üzere Din Hizmetleri Sınıfında görev yapan personelin büyük bir kısmının mezun olduğu İlahiyat Fakültelerinin Başkanlığımız başta olmak üzere ülkemiz için büyük öneme sahip olduğunu belirterek İlahiyat - Müftülük işbirliğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı olarak atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Mustafa CANLI Hocamızın bir dönem Diyanet İşleri Başkanlığımızın farklı birimlerinde görev alması yönüyle bu işbirliğini daha da önemli kıldığını belirterek Sayın Dekanımız Canlı'ya hayırlı olun" dedi.
İlahiyat Fakültesi Dekanı aynı zamanda Hızırbey Camiinde Çarşamba günleri öğle namazından önce İlim ve Hikmet Dersleri yapan Hocamız Prof. Dr. Mustafa Canlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüz Yusuf Eviş'e teşekkür etti.
Zİyarette İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir de hazır bulundu.