01.06.2023

Babaeski Müfülüğü Personeli Piknik'te

Babaeski Müfülüğü Personeli Alpullu Mesire Alanında piknik düzenledi. Bütün din görevlilerinin katılımıyla düzenlenen piknikte güzel ve duygu dolu anlar yaşandı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından deprem bölgesinde görev yapan hocalarımıza gönderilen başarı belgeleri, yine Kırklareli Valimiz Sn. Birol EKİCİ'nin tensip ettiği başarı belgeleriyle beraber İlçe Müftümüz Sn. Abdurrahman KOÇ tarafından Yeni Camii İmam Hatibi Halil Emre ÖLÜÇ'e,Merkez Cedid Ali Paşa Camii Müezzin Kayyımı Murat DUMAN'a, Merkez Cedid Ali Paşa Camii Müezzin Kayyımı Ömer EKİCİ''ye ve Atatürk Mahallesi Mescidi İmam Hatibi Erhan TÜRK'e belgeleri takdim edilip başarılar dilendi.

Akabinde Merkez Cedid Ali Paşa Camiinde Vekil İmam-Hatip olarak görev yapmaktayken Şanlıurfa/Bozova ilçesine Kadrolu İmam-Hatip olarak naklen atanan Adnan Mızga hocamıza da plaket takdim edilerek başarılar dilendi.

Temmuz ayı itibariyle emekliye ayrılacak olan Yeni Camii Müezzin Kayyımı Ali GÜLER'e, Sinanlı Köyü Camii İmam Hatibi Ali BİRCİ'ye, Nacak Köyü İmam Hatibi Asım NALBAT'a ve Büyük Mandıra Kasabası Merkez Camii İmam Hatibi Mehmet ÇALIŞKAN'a yaptıkları dini hizmetlerden dolayı plaket takdim edilerek emeklilik yaşamlarında sağlık ve afiyet temennilerinde bulunuldu.

Ayrıca Hacca görevli olarak gidecek olan İlçe Müftümüz Sayın Abdurrahman KOÇ ve V.H.K.İ  Görevlisi Rüstem KESKİN için dua tertip edildi.

Pikniğe Kırklareli Diyanet SEN İl Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri de misafir oldu.

Piknik Babaeski Din Görevlileri Derneği ve Diyanet-Sen Babaeski Şubesinin ikramıyla son buldu.