01.04.2016

Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Merkez İlçe Birinciliği Yarışması Yapıldı

Kur’an kurslarımıza katılımı artırmak ve teşvik etmek amacıyla Kur’an Kursları öğrencilerimiz arasında Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Merkez ilçe birinciliği yarışması yapıldı. Sungurbey Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen yarışmada Kuran Kursları iki kategoride yarıştı. 18 yaş üstü kategoride yarışmaya 4 Kuran Kursu katılırken, 18 yaş altı kategoride 1 Kuran Kursu yarıştı. Kur’an-ı Kerimi yüzünden güzel okuma yarışması programına katılan İl Müftüsü İsmail BAYRAK, “bütün kurslarımız Allah’ın Kelamı Kuran’a hizmet ettiği için bizim gönlümüzde birincidir” dedi. Düzenlenen yarışmada 18 yaş üstü kategorisinde Karaca İbrahim Mahalle Camii Kız  Kuran Kursu öğrencisi Gülsüm HAZIR birinci olurken, ikinciliği Bademlik Kız Ku’an Kursu öğrencisi Hayriye TÜRAN ikinci, Sungurbey Kur’an Kursu öğrencisi Saliha YALÇINKAYA’da  üçüncü oldu.  18 yaş altı kategoride birinciliği Toki Evleri Kur’an Kursu öğrencilerinden Nazlı NAMLI aldı.  Yarışmada İl Müftüsümüz İsmail BAYRAK, İl Müftü Yardımcıları Mustafa KORKMAZ ve Adnan BIYIK, komisyonda görev aldı. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Yarışmaya çok sayıda kursiyer katıldı.