09.07.2021

YAZ KUR'AN KURSLARIMIZ YOĞUN KATILIMLA EĞİTİME BAŞLADI

Pınarhisar Müftülüğü Yaz Kur'an Kurslarımız halkımızın teveccühü ve çocuklarımızın yoğun katılımıyla başlamış, camilerimiz geçen yıldan beri hasret kaldığı çocuk seslerine kavuşmuştur. Bu kurslardan olan İlçemiz Cevizköy Köyü Cami Yaz Kur'an Kursu, görevli İmam-Hatip Mustafa ŞENAY nezaretinde eğitime başlamış ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle müştereken yapılan bir etkinlikle Cevizköy Ortaokulu müdürü Şaban KÜREŞ'in gözetim ve idaresinde kurs öğrencilerimiz camideki derslerin akabinde bir dizi bedensel ve sportif faaliyetle hoşça vakit geçirmişlerdir. İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin ULUÇINAR dün ziyaret ettiği Cevizköy Cami Yaz Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulunmuş, çocuklarla ilgilenmiş ve yapılan etkinliklerin bir kısmına iştirak etmişlerdir.