01.06.2020

KÜLTÜR ve TURİZM BAKAN YARDIMCISINDAN İL MÜFTÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı kararı ile İl Müftümüz olarak atanan ve 29.05.2020 tarihinde göreve başlayan Aydın YIĞMAN hocamızı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah DEMİRCAN beraberinde Kırklareli Milletvekili Sayın Selahaddin MİNSOLMAZ, Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Bakanlık bürokratlarıyla birlikte makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kırklareli ve çevre illeri ziyareti kapsamında İlimize gelen Sayın Ahmet Misbah DEMİRCAN programı dahilinde Müftülüğümüze bağlı tarihi Hızırbey Camiini ziyaret ettikten sonra beraberindeki heyetle İl Müftülüğümüze geldi.

İl Müftümüze “Mukaddime-i İbn-i Haldun Tercümesi” adlı kitabı hediye eden Bakan Yardımcımız ilimizdeki programı tamamlayarak Edirne’ye hareket etti.