11.01.2019

AHDE VEFA GECESİNDE DUA EDİLDİ.

Kırklareli Müftülüğünce uygulamaya konan. " Ahde Vefa Geçmişlerimize Dua Programı Paşayeri Köyü Camiinde gerçekleşti.
Programda İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftülüğü Murakıpları Harun Namlı, Yasin Gün, Din Görevlileri Necmettin Ötün, Erdoğan Sevimli ve Mecit Uçar görev aldı.
Akşam Namazından sonra başlayan programda Kur'an Tilavetleri, kaside ve ilahiler , İl Müftüsünün sohbeti ve Harun Namlı'nın duası ile sona erdi.Kılınan yatsı namazının ardından cami cemaatina ikramda bulunuldu. 300 kişilik ikramın yapıldığı programa kadın cemaatin büyük ilgi gösterdiği görüldü.
Namaz sonrası köy kahvesinde sohbet yapıldı.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, program sebebi ile Paşayeri Köyü Muhtarı Recai Gönültaş ile imam-hatip Mecid Uçar'a teşekkür etti.