13.12.2018

KURRA HAFIZ MUSTAFA DEMİRKAN İLİMİZİ ZİYARET ETTİ.

İstanbul Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Mustafa Demirkan hocamız, ziyaret heyeti ile birlikte Kırklareli Valiliğimizi ve Kırklareli İl Müftülüğünü ziyaret etti. Ziyaret heyeti içerisinde Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Ramazan Sarıoğlu yer aldı.
Kırklareli Valisi Sayın Osman Bilgin'in ziyaret heyetini kabulünden sonra, heyet İl Müftülüğümüzü ziyaret etti. Heyet, Hızırbey Camii'nde öğle namazını eda etti. Namaz sonrası Kurra hafız Mustafa Demirkan hocamız, kısa bir aşr-ı şerif okudu ve arkasından kısa bir sohbet yaptı.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, tarihi Hızırbey Camii hakkında bilgi verdi.
Valimiz Sayın Osman Bilgin, misafirlere Kırklareli'nin tescili DİBEK KAHVESi ikram etti.
Bu güzel ziyaretleri için başta Valimiz Osman Bilgin bey olmak üzere heyetimize teşekkür ediyoruz.