10.12.2018

MİNİK KALPLERİN , BÜYÜK YÜREĞİ

Çocuklar, Yemen'e sessiz kalmadı.
MİNİK KALPLERİN , BÜYÜK YÜREĞİ !
Kırklareli Müftülüğüne bağlı Bademlik Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu Değerler Eğitimi Sınıfı öğrencileri Yemen'deki zulme sessiz kalmadı. Öğrenciler , biriktirdikleri harçlıklarını YEMEN'deki çocuklara ve mazlumlara ulaştırılması için Kırklareli İl Müftülüğünü ziyaret ederek , il Müftüsü Hüseyin Demirtaş'a yardımlarını bir kese içinde teslim etti.
Bademlik Değerler Eğitimi Anaokulu Sınıfı Öğreticisi Arzu Aslan yardımların tesliminde şunları söyledi: " 4-6 Yaş Grubu çocuklarımıza dini ve insani değerlerimizi uygulamalarla öğretiyoruz. Yardımlaşma değerinin uygulaması için Yemen'deki kardeşlerimize yapacağımız yardım en güzel yardımlaşma olacaktı. Bu konuyu onlara açtığımızda çok memnun oldular. Biriktirdikleri harçlıklarını Yemen'deki çocuklara ulaştırmak üzere İl Müftülüğümüzü ziyaret edeceğiz dediğimde çok memnun oldular.Bu mübarek Cuma gününde müftülüğümüzü ziyaret ederek emaneti sizlere teslim ettik" dedi.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş , çocuklara ve kurs öğreticisine duyarlılıkları için teşekkür etti ve çocuklara çikolata ikramında bulundu.