08.03.2023

İl Müftüsü Eviş Vali Yardımcısı Elif Canan Tunceri makamında ziyaret etti

8 Mart Kadınlar günü sebebiyle İl Müftüsü Yusuf Eviş başkanlığında Müftülük heyeti Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Müftü Eviş'e İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, Şube Müdürü Abdullah Mangır, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Fatma Silkin Erol, İl Vaizi Mukaddes Güney eşlik etti. 6 Şubatta meydana gelen deprem nedeniyle Gaziantep İslahiye'ye koordinatör olarak görevlendirilen Müftü Eviş bu süreçte yaptığı hizmetleri ve hususen kadın Diyanet personelinin bölgedeki özverili çalışmalarından bahsetti. Bu vesile ile başta Vali Yardımcısı Tuncer olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ise ziyaret ve kutlamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm kadın diyanet personeline çalışmalarında başarılar diledi.