17.09.2021

TARİHİ HIZIRBEY CAMİMİZDE KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ

Müftülüğümüz ev sahipliğinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İncele ve Kıraat Kurulu Başkanlığı’nca düzenlenen “12. Kadın Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Finali” yarışması için İlimizi teşrif eden Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı aynı zamanda yarışma genel koordinatörü Hafız Osman ŞAHİN, beraberinde Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı aynı zamanda Yüksek Seçici Kurul Başkanı Davut Kaya ve Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurul Üyesi aynı zamanda Yüksek Seçici Kurul Üyesi Sedat AYDINLI ile birlikte 16 Eylül 2021 tarihinde öğle namazını müteakip tarihi Hızırbey Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak şehrimize manevi bir hava kattılar. Vatandaşın ilgi ile dinlediği program İl Müftüsü Aydın YIĞMAN’ın dua yapması ile tamamlandı.