05.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ KONFERANSI İCRA EDİLDİ

Müftülüğümüzün tertip ettiği Mevlid-i Nebi Konferans Programı ilçemiz belediye kapalı düğün salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin   ULUÇINAR ve İl Müftü Yardımcısı Ramazan ÖZTÜRK'ün konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi sinevizyonu gösterimi gerçekleştirildi. Daha sonra kürsüye çıkan Lüleburgaz İlçe Müftüsü Sabri DEMİR "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans verdiler. Program Pınarhisar Müftülüğü ilahi grubunun söylediği ilahiler ve Belediye Başkanı İhsan TALAY'ın Lüleburgaz Müftüsü Sabri DEMİR'e takdim ettiği hediye ile sona erdi. Katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ederiz.