28.07.2021

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ İCRA EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak İlçemiz 100.Yıl Cami bahçesine Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizle birlikte hatıra fidanları dikildi. Akabinde İlçemiz Cevizköy Şehitliğinde Kaymakamımız Sayın Mehmet KILIÇ ve İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinde Cevizköy Cami İmam-Hatibi Mustafa ŞENAY'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından İlçe Müftümüz Sayın Hasan Hüseyin ULUÇINAR dua ettiler. Buradaki ziyaretin ardından Merkez Kurtuluş Camisindeki program başladı. Sayın Kaymakamımız, İlçe protokolü ve vatandaşlarımızın iştirak ettikleri programda görevlilerimiz Mustafa CELEP, Mustafa ŞENAY, Orhan GÜL ve Tamer Şahin SAVA Kur'an-ı Kerim, mevlid ve ilahi okudular. İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin ULUÇINAR'ın ettiği duanın ardından öğle namazına geçildi. Namaz çıkışı ise vatandaşlara pilav-ayran ikramı yapıldı.