09.07.2021

SÜTLÜCE, İSLAMBEYLİ, OSMANCIK KÖYLERİ CAMİLERİ YAZ KUR'AN KURSLARI YOĞUN KATILIMLA EĞİTİME BAŞLADI

Pınarhisar Müftülüğü Yaz Kur'an Kurslarımız halkımızın teveccühü ve çocuklarımızın yoğun katılımıyla başlamış, camilerimiz geçen yıldan beri hasret kaldığı çocuk seslerine kavuşmuştur. Bu kurslardan İlçemiz Sütlüce Köyü Kafkas Mah. Cami Yaz Kur'an Kursu cami İmam-Hatibi Arif SAĞBAZAR'ın, İslambeyli Köyü Cami Yaz Kur'an Kursu, cami İmam-Hatibi Serdar ATAŞ'ın, Osmancık Köyü Cami Yaz Kur'an Kursu ise cami İmam-Hatibi Abdurrahman AKİN nezaretinde tedrisata başlamıştır. İlçe Müftümüz Hasan Hüseyin ULUÇINAR dün ziyaret ettiği kurslarda incelemelerde bulunmuş, çocuklarla ilgilenmiş ve derslerin bir kısmına iştirak etmişlerdir.