19.03.2019

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" münasebetiyle düzenlediği lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasının 15 Mart Cuma günü Müftülüğümüzde yapılan ilçe finalini Pınarhisar Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10/A sınıfı öğrencisi Beyzanur Yıldırım kazandı. İlçe birincisi olarak 22 Mart 2019 tarihinde İl merkezinde yapılacak İl finalinde İlçemizi temsil edecek öğrencimize, çeyrek altın ve başkanlığımız yayınlarından oluşan hediyelerini İlçe Müftü Vekilimiz Mehmet Coşkun İmam-Hatip Lisesinde düzenlenen törenle takdim etti. Öğrencimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Görüntünün olası içeriÄŸi: 3 kiÅŸi, Mehmet CoÅŸkun dahil, açık hava Görüntünün olası içeriÄŸi: 1 kiÅŸi, ayakta, kalabalık ve açık hava