18.03.2022

"Yüreklerde Âkif Dillerde Hürriyet" Temalı Kompozisyon ve "Çanakkale Ruhu" Temalı Şiir Yarışması

"Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" Temalı Kompozisyon ve "Çanakkale Ruhu" Temalı “Şiir” Yarışması Yapıldı

Pehlivanköy İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temalı kompozisyon ve lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" temalı şiir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Ortaokul öğrencilerinin kompozisyon dalında, lise öğrencilerinin ise şiir dalında yeteneklerini sergilediği yarışmada İlçe Müftüsü Onur Berat ÖRER’in başkanlığındaki jüri üyeleri birbirinden güzel 29 eseri değerlendirerek dereceye girenleri tespit etti.Dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Onur Berat ÖRER tarafından ödülleri verildi.

Yarışmalarda dereceye girenlerin isimleri şöyle:

“Kompozisyon” dalında;

1. Beril BAŞARAN