10.12.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Pehlivanköy İlçe Müftülüğünce Belediye Düğün  Salonunda  "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferans programı tertip edildi.
Belediye Başkanı, kurum amirleri, Pehlivanköylü bay-bayan vatandaşlarımız, gençler ve kurum personeli katıldı.
Sunuculuğunu imam-hatip İzzet EZGİ'nin yaptığı program, imam-hatip Selman BAYTAR'ın Kur'an tilaveti ile başladı.
Pehlivanköy  İlçe Müftüsü Faruk USLU gecenin açılış konuşmasını yaptı.

İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ tarafından programın  teması olan "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferans verildi ve dua yapıldı.

Gecede Yeşilpınar Köyü Camii İmam-Hatibi Selman BAYTAR, Hıdrca Köyü Camii İmam-Hatibi  Ahmet CAN ve Geri Gönderme Merkezi Mescidi İmam-Hatibi Recep Talha UYAR'ın okuduğu ilahiler coşku ile dinlendi.
Gecenin son bölümünde katılan davetlilere ikramlar dağıtıldı.
Gecenin anısına İlçe Müftüsü Sayın Faruk USLU tarafından İl Müftüsü Sayın Hüseyin DEMİRTAŞ'a hediye takdim edildi.