22.10.2021

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz İsa AKTAŞ nezaretinde Huzurevi ziyaret edildi.

Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle İlçe Müftümüz İsa Aktaş ve personelimizle Lüleburgaz Huzurevi ziyaret edildi. İlçe Müftümüze Din Hizmetleri Uzmanı Resül ÇAY ve Hac ve Umre Sorumlusu Ercan CESUR eşlik etti. Huzurevinde bulunan yaşlılara müftülüğümüz tarafından çikolata ve gül takdim edildi. İlçe Müftümüz sayın İsa AKTAŞ konuşma yaparak hem huzurevi personelinin, hem de yaşlıların hal ve hatırlarının yanısıra isteklerinin olup olmadığını sordu, dertlerini dinledi. Daha sonra Din Hizmetleri Uzmanımız tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. İlçe Müftümüz İsa AKTAŞ tarafından dua edilerek ziyaret sonlandırıldı.