15.03.2019

Çanakkale Şehitleri Şiirini ezbere okuma yarışması

Müftülüğümüz toplantı salonunda Liseler arası Çanakkale Şehitleri Şiirini ezbere okuma yarışması yapıldı. Yarışmaya Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi  adına Buğra DEMİR, Lüleburgaz Anadolu Lisesi adına Hamza ÖZBUDAK, Lüleburgaz Düvenciler Lisesi adına Merve Tuana ARSLAN ve Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi adına Uğur Yılmaz TAĞMA katıldılar. Jüri üyelerimiz Lüleburgaz Müftümüz sayın Hüseyin UYSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık onayı ile katılan Edebiyat Öğretmeni Metin KARAKAŞ ve Lüleburgaz Müftülüğü Gençlik koordinatörü Ömer ALTINSOY görev aldılar. Yapılan yarışmada Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi  öğrencisi Uğur Yılmaz TAĞMA birinci, Lüleburgaz Anadolu Lisesi Öğrencicisi Hamza ÖZBUDAK ikinci,  Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Buğra DEMİR üçüncü ve Lüleburgaz  Düvenciler Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Tuana ARSLAN dördüncü oldular. Yarışmacılara Müftülüğümüz tarafından çeşitli ödüller verildi. Ve yarışma sona erdi.