01.11.2023

"Kofçaz Öğrencilerinden Büyük Çınarlarımıza Ziyaret"

ÇEDES Projesi kapsamında Kofçaz Atatürk Ortaokulu ve Kofçaz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Değerler Eğitiminin "Saygı ve Nezaket Kuralları" konulu derslerine canlı bir örnek olması için Kofçaz çınarlarından Mehmet Amcamızı ziyaret etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Elif Uğur'un gözetiminde Gençlik Koordinatörü Furkan Sezer'in rehberliğinde 7.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette,

Mehmet Amca hoş sohbeti ve mütebessim çehresiyle öğrencilere hayata dair tecrübelerini aktardı.

Etkinliğe katılan Kofçaz İlçe Müftümüz öğrencilere "Büyüklere Saygı Küçüklere Sevgi" konulu bir konuşma yaparak büyüklerimizi ziyaret etmenin maddi ve manevi faydalarına değindi. Gençlerin misafirlik ve mihmandarlık kültürünü yaşatma, yaşlı ve hasta ziyaretleri yapma ile mahallesini ve çevresini tanıma imkanı buldukları bu tür faaliyetlerin daha da artırılması gerektiğini söyledi.

Manevi ve kültürel değerlerimizi yaşatma ideali ile ziyarere katılan öğrenciler Mehmet amcamıza hediye getirme nezaketinde bulunup kendilerini misafir ettiği için teşekkür ettiler.

Etkinlik Mehmet amcamızın ikramlarının ardından sona erdi.