22.10.2021

Gençlik Bilgi Yarışması İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

İlçe Müftümüz, Atatürk Ortaokulu Müdürü ile görüştü. Diyanet İşleri Başkanlığının yapacağı "Gençlik Bilgi Yarışması"na dair bilgilendirme yapan Müftümüz, ortaokul öğrencilerinin yarışmaya katılması konusunda fikir teatisinde bulundu. Görüşmede öğrencilerin yarışmada sorumlu olacağı kitabın içerik değerlendirmesi yapıldı.

İlçe Müftülüğü VHKİ'nin de hazır bulunduğu görüşmede Okul Müdürü İsmail ESER gerekli desteğin sağlanacağını ve öğrencilerin yarışmaya teşvik edilmesi noktasında çalışmalar yapabileceklerini dile getirdi.

Ortaokul öğrencilerine yönelik olan büyük ödüllü yarışma Türkiye Genelinde yapılacak. Yarışmanın ayrıntılarına Müftülüğümüzün internet sitesinin duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.