17.06.2020

İL MÜFTÜMÜZDEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İl Müftümüz Sayın Aydın YIĞMAN “İlçe Müftülükleri Ziyareti” kapsamında bugün Kofçaz İlçe Müftülüğünü ziyaret ettiler.

Müftülük ziyaretinde İl Müftümüzü, İlçe Müftü Vekili Ramazan Özdemir ile Kofçaz Müftülüğü daire personeli ve Cami görevlileri karşıladı.

İl Müftümüz personelle tanışma sonrası Müftü Vekili Ramazan ÖZDEMİR’den Kofçaz Müftülüğü hakkında bilgi aldı. İlçenin genel durumu ile yürütülen din hizmetleri hakkında bilgi alındıktan sonra İl Müftümüz izlenimleri ve hizmet perspektifini aktardılar.

İlçe Müftü Vekilimiz Ramazan ÖZDEMİR ziyaretlerinden dolayı İl Müftümüze memnuniyetlerini aktararak Müftülük personeli adına teşekkür ettiler.

Müftülük ziyareti sonrası Hükümet Konağında görev yapan personelle selamlaşan İl Müftümüz, Kofçaz Belediye Başkanı Sayın Ziya KARATAŞ’ı da makamında ziyaret ettiler.