18.05.2019

HAKKARİ ŞEHİDİ ANIL YALAP İÇİN TASTEPE KÖYÜNDE MEVLİD OKUTULARAK İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Hakkari Çukurca'da askerlik yapmakta iken yaralanarak gazi unvanı alan, tedavisi bittikten sonra tekrar göreve giden ve gazi olduğu yerde el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu 06.04.2018 tarihinde şehit olan Anıl YALAP'ın seneyi devriyesi vesilesiyle Baba Ocağı Tastepe Köyünde ailesi tarafından iftar yemeği verilerek Müftülükçe mevlid programı icra edildi.
    Vali Yardımcısı ve Kofçaz Kaymakamı Emre ÖZTÜRK, İl garnizon Komutanı Tuğgeneral Turan İNAN, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN,Kofçaz Belediye Başkanı Ziya Karataş, İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet KARAMAN, gazi ve şehit aileleri dernek yöneticileri ve üyeleri, Çeşitli sivil toplum örgütü yönetici ve temilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı
Programda İl Müftümüz Hüseyin DEMİRTAŞ Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu, sohbet ve dua etti.
      İl Müftülüğünden gelen ekip erkekler bölümünde, İlçe Müftülüğümüze bağlı ekip ise kadınlar bölümünde mevlid okuyarak başta Anıl Yalap olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhlarına bağışladılar.