08.10.2018

“1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI” ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Kurumları Ziyaret

İlçe Müftümüz Ramazan ÖZDEMİR beraberinde Merkez Cami İmam-Hatibi Orhan DEMİRCİ ve Müezzin Kayyım Sinan ALTIOK’la beraber kutlama etkinliklerine kurumları ziyaret ederek başladılar. Ziyaret sırasında hafta hakkında bilgi verilerek gül takdim edildi.

Aşure ve Yemek İkramı

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayını da fırsat bilerek tüm hükümet konağı çalışanlarına yemek ve aşure ikramı yapıldı.

Tüm Personelimize Ailece Yemek İkramı

İlçe Müftülüğümüze bağlı Camilerde ve Müftülük büroda görev yapan tüm personele İl Müftümüz Sayın Hüseyin DEMİRTAŞ’ın da ailesiyle katıldığı aileli yemek programı yapılarak başarılı personele belge verildi.

Vefat Eden Din Görevlileri ve Cami Cematlerine Dua ve Mevlid Programı Yapıldı

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kocayazı Köyünde tüm Görevli arkadaşların katıldığı Ahirete göz etmiş din görevlilerimiz, cami cemaatimiz ve ailelerine mevlid-i şerfi ve dua programı icra edildi.

Hayır Sahiplerine Belge ve Plaket Takdimi

İlçemize bağlı Elmacık Köyü Camiinin güzelleştirilmesi konusunda emeği geçen ve maddi destekte bulunan hayır sahiplerine İlçe Kaymakamımız Sayın Emre ÖZTÜRK tarafından Teşekkür Belgesi, Müftülüğümüz tarafından da plaket takdimi yapıldı.