18.07.2024

"Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Kofçaz'da Buluştu"

Kofçaz İlçe Müftülüğümüze bağlı din görevlilerimizin düzenlemiş olduğu buluşmaya Kofçaz Merkez ile Elmacık, Kocayazı, Karaabalar ve Malkoçlar köylerinde yaz Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenciler katıldı.

Kırklareli İl Müftülüsü Yusuf Eviş ve İlçe Müftümüz Kasım Coşkun'un katıldığı piknikte öğrenciler birbiriyle tanışma imkanı buldu. İl Müftümüz öğrencilerle selamlaşarak kısaca sohbet ettikten sonra güzel ve yeşil bir ortamda etkinliği organize eden din görevlilerimizi tebrik etti.

Din görevlilerimizin rehberliğinde eğlenceli oyunlar oynayan öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Öğrenciler, oynadıkları oyunlarla birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Öğle namazını beraber kıldıktan sonra İlçe Müftümüz, öğrencilerle tek tek tanışarak kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

'Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Buluşması' etkinliğini değerlendiren İlçe Müftümüz "Başta her konuda yanımızda olan İl Müftümüz Yusuf Eviş olmak üzere yaz boyu öğrencilerimizi Kur'an'la ve Peygamberimizin güzel ilkeleriyle buluşturduğu gibi doğal bir ortamda piknikte çocuklarımızı buluşturan din görevlilerimize, pırıl pırıl çocuk yetiştiren ebeveynlere ve yine bu mekanı her yıl bize tahsis eden Ağan Kır Bahçesi ekibine teşekkür ederim" dedi.