Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan şiir okuma yarışmasına ortaokul öğrencilerimiz başvurabilir.
Detay

Kofçaz Merkez Camiinde ve tüm camilerimizde 14 Ocak Pazar sabah namazında şehitlerimiz için Kur'an okunacak ve hatim duası yapılacaktır. Tüm halkımızı bu duaya davet ediyoruz.
Detay

❝Allah’ım, Receb ve Şaban aylarını hakkımızda mübarek eyle ve bizi Ramazana ulaştır.❞ [Taberânî, el-Mu’cemü’l-evsat, IV, 189]
Detay

ÇEDES Projesi kapsamında Kofçaz Atatürk Ortaokulu ve Kofçaz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Değerler Eğitiminin "Saygı ve Nezaket Kuralları" konulu derslerine canlı bir örnek olması için Kofçaz çınarlarından Mehmet Amcamızı ziyaret etti.