29.04.2023

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ İLE ÜSKÜP'TE AÇILIŞ TÖRENİ

Üsküp Beldesinde, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ’ ın katılımıyla Üsküp Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatı temel atma töreni yapıldı. Temel atma törenine Kırklareli Valimiz Sayın Birol EKİCİ, Kırklareli Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Kırklareli İl Müftümüz Sayın Yusuf EVİŞ,  Kırklareli İl Başkanı Yunus Emre DAĞTAŞ, İlçe müftüleri ve Sayın ilçe müftümüz Ömer AK, kurum müdürleri, Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Üsküp beldesi ilkokul ve ortaokul öğrencileri, muhtarlarımız, civar köy muhtarları ve vatandaşlarımız katıldı.

Üsküp Belediye Başkanı Sn. Hüseyin KASAP yaptığı açıklamada; “Beldemizde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ’ ı ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduk. Beldem adına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali ERBAŞ’ a şükranlarımı sunuyor ve bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Birol EKİCİ’ ye sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.” dedi.

Törenin ardından Üsküp Belediyesi tarafından törene katılanlara, pilav ve ayran ikramı yapıldı.