14.12.2017

KIRKLARELİ VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı :47568844/902-1681                              14/12/2017

Konu   :  Hizmetli Alım Sınavı.

İLAN

KIRKLARELİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU:

657 Sayılı DMK’nun 86. Maddesine göre; Başkanlığımız taşra teşkilatında görev yapmakta iken İlimiz Merkez İl Müftülüğü, Pınarhisar İlçe Müftülüğü, Babaeski İlçe Müftülüğü ve Demirköy İlçe Müftülüğünde münhal olan hizmetli kadrolarına 02.01.2018 Salı günü saat 09.00’da İl Müftülüğünde sınavla atama yapılacaktır.

Yardımcı hizmetler sınıfı kadrolarına atanabilmek için,

• Başkanlık teşkilatında en az 2 yıl görev yapmış ve halen çalışıyor olmak.
  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
  • Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak,

• Müracaatlar 28.12.2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar İlimiz Müftülüğüne dilekçe ile kabul edilecek, postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

(İMZA)

Hüseyin DEMİRTAŞ

İl Müftüsü

S. N

ÜNVANI

SINIF ve DERECESİ

GÖREV YERİ

NEDENİ

Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Mustafa YEŞEN’in emekli olması nedeniyle.

Babaeski İlçe Müftülüğü

Serdar DEMİRGÖK’ten boşalan münhal kadroya.

Demirköy İlçe Müftülüğü

Ayhan ŞENAY’dan boşalan münhal kadroya.

___________________________________________________________

Karakaş Mah. 100. Yıl Cad. No: 20   39020  KIRKLARELİ          Ayrıntılı Bilgi İrtibat : Abdullah ÖZ- Memur

Tel: (0288) 214 30 94  Faks: (0288) 214  12  93

e-posta: kirklareli@diyanet.gov.tr