09.02.2020

FATİH CAMİİ'NDE SABAH BULUŞMASI YAPILDI

İlçemiz Merkez Fatih Camii'nde Babaeski Müftülüğü'nce sabah namazı programı yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu program sabah namazının ardından İlçe Müftüsü Abdurrahman KOÇ'un tesbihat ve  zikir çekmesi ile başladı. Daha sonra Haşr Suresindeki "Göklerdekiler ve yerdekiler hep O'nu tesbih ederler" ayetinden bahsedip, namaz kılmak ve cemaatle birlikte namaz kılmanın öneminden ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.)'in "Hayırda yarışın." hadis-i şerifi daima rehberimiz olacağından bahsederek; ülkemiz, vatanımız ve devletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize dualar edilerek program sona erdi.

Programın akabinde Babaeski Din Görevlilerinin sponsorluğunda cemaate çorba ikram edildi.