15.07.2018

YAZ KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Kırklareli il merkezinde Yaz Kursuna devam eden öğrenciler tarafından Şehitleri Anma Özel Programı tertip edildi. Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen programa farklı camilerden öğrenciler görev aldı.
Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Abdurrahman Akkuş, Din İşleri Yüksek Kurul Uzmanı Dr. Bahattin Akbaş, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, katıldı.
15 temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimiziin anıldığı, vatan sevgisi bayrak sevgisi ve dini ve milli değerlerimizin işlendiği program her yönü ile dikkatleri üzerine çekti.
Programın hazırlanmasında emeği olan Din Hizmetleri Müdürümüz Seyit Ali Aydil başta olmak üzere koordinatör imam-hatip Mustafa Önalır ve diğer değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.