Kırklareli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

1-Sosyal Açılımlı Din Hizmetleri Yönetim Sistemi Uygulama Projesi. Bu proje ile personelimizi çalışma gruplarına ayırarak 3’er aylık periyotlar halinde planlanacak  programları ile  halkımızın arasında olacağız. Bölgesel bazda cami programları , sosyal ve kültürel etkinlikler yapacağız. 2-Namaz Dualarını Anlayalım Projesi. Bu proje ile namazlarda okuduğumuz dua ve surelerin muhtevalarını halkımıza sunumlar halinde anlatarak duaların mana ve maksatlarının anlaşılmasını ve  pekişmesini sağlayacağız. 3-Dini Kavramlarımızı Kavrayalım Projesi ile dinimizin temel kavramlarına kıvamlı bir bakış açısı ile bakarak Kıvamlı Din algılamasına olan ihtiyacı karşılayacağız. 4-Fütüvvet ahlakına sahip Kıvamlı Gençlik Projesi uygulaması ile İlimiz genelinde Gençlik Merkezleri oluşturacağız. 5-Kardes Şehir Uygulaması ile Bulgaristan Aytos ve Yenipazar’da bir cami ve Kur’an Kursu Projemizi hayata geçireceğiz. 6-Değerli halkımızla , Resmi Kurum ve STK temsilcileri ile Huzur Toplantıları yapacağız. Halkımızın beklenti ve önerilerini tespit edeceğiz. 7-İlimizde faaliyet gösteren dini-sosyal teşekküller ile irtibat kurarak , Diyanet İşleri Başkanlığının amaçları doğrultusunda ortak çalışmalar yapacağız ve ortak internet sitesi kurarak il genelinde web üzerinden bilgilendirme yapacak  faaliyet ajandası sitesi kuracağız.
Detay