14.03.2019

İlçe Müftüleri Vize'de Toplandı

2018 yılının son ilçe müftüleri toplantısı Vize müftülüğünde yapıldı. 2018 yılı faaliyetleri ile 2019 yılı planlamaları gündemin ana konusu oldu.
Kırklareli  İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bugün Vize ilçemizde verimli bir toplantı yaptık. Öncelikle Vize Müftümüz Mehmet Coşkun beyi kutluyorum. İlçemizde hakikaten guzel Çalışmalar yapıldığını görüyorum.İlceye güzel bir hizmet binası, 4-6 yaş grubu kuran kursları, yetişkin Kuran Kursu, gençlik merkezi gibi güzel hizmet noktaları oluşturulmuş. Destek veren hayırseverleri ve müftülük çalışanlarını kutluyorum. Öte yandan
Kırklareli İl ve ilçelerinde diyanet hizmetleri hem fiziksel kapasite ve hem de din hizmetleri açısından çok önemli bir atılım içerisinde. Tabi bununla birlikte münhal kadroların bulunması sebebi ile sıkıntılarımız mevcuttur.Aşılacağına inanıyorum"
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş toplantı sonrası Vize Anaokulunu gezdi. Anaokulu içinde açılan Değerler Eğitimi Sınıfı ile diğer mekanları gezdi.Okul müdürü Nermin Öztürk hanıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ayrıca Hz.Ömer Camii Dernek başkanı Hasan TEZCAN'ı ziyaret etti ve cami altında oluşturulan 4-6 yaş grubu kursundaki çalışmaları yerinde gördü.Hizmetleri için dernek başkanlığını tebrik etti.