15.11.2019

BAYANLARA YÖNELİK KONFERANS

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası faaliyetleri kapsamında bayanlara yönelik olarak Lüleburgaz ilçesi ile Kırklareli İl Merkezinde "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferanslar verildi.

İlk program Lüleburgaz İlçe Müftülüğü Salonunda gerçekleşti.
Programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ yaptı. Müftü Demirtaş, Mevlidi-i Nebi Haftası faaliyetleri kapsamında düzenlenen programa katılan bayanlara teşekkür etti.

Diğer konferans Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Salonunda gerçekleşti. Vaiz Ayşenur ÖZKAN, Huzurlu ve Mutlu ailenin özelliklerinin gündem yaparak mutlu aile olmanın özelliklerini ve eşlere düşen sorumlulukları gündeme getirdi.

Konferansa Kırklareli Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fatma Silkin Erol, İl Vaizleri Mukaddes Güney, Macide Altunkaya, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın eşi Hacer Demirtaş, Kur'an Kursu Öğreticileri ve bayan vatandaşlar katıldı.
İl Müftülüğü Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Mangır' ın açılış konuşması ile başlayan program bayanlara yönelik olarak devam etti.