02.09.2018

BAŞKANIMIZ,ESNAFI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN ALİ ERBAŞ HOCAMIZ PINARHİSAR İLÇESİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş eşi Seher Erbaş’ın teyzesi merhume Emine Terzi’nin cenaze programı sonrası Pınarhisar ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti.
Başkan Ali Erbaş hocamızın esnaf ziyaretine Kırklareli Valisi Osman Bilgin bey , Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren bey , İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kadri Oğuz, Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm , Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş eşlik etti.
Çarşı esnafı , Diyanet işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı karşılarında görünce hem memnun oldu ve hem de bu sürpriz ziyaret karşısında şaşkınlık yaşadı. Başkan esnaf ziyaretinde vatandaşlara hal hatır sordu ve bereketli kazançlar diledi. Tüm toplum kesimlerinden vatandaşlar başkanın halkın içerisinde olmasından ve yaptığı ziyaret sebebi ile tebrik ve takdirlerini ilettiler.

GENÇTEN SÜPRİZ BİR KIZ İSTEME TEKLİFİ !

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş esnaf ziyaretlerini devam ettiriyor iken mağaza müdürü olarak görev yapan 25 yaşında H.K isimli bir genç , sevdiği kızı babasından istemesi için başkan Ali Erbaş’tan yardım istedi. Kızın babasının kızını vermediğini ifade eden genci dinleyen Başkan Ali Erbaş şunları söyledi : “Senin gibi yakışıklı ve duygularını güzel ifade eden ve çalışan bir gence nasıl kız verilmez. Kaymakam ve müftümüz sizlere muhakkak yardımcı olacaklardır “ dedi.

İl Müftülüğünce yapılan ilk incelemede gencin Ordu'lu olduğu , kızın da babasının da Ordu'da yaşadığı tespit edildi.
Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş bu konuda gerekli adımlar atılacaktır, dedi.