25.04.2017

Kutlu Doğum

20 Nisan Cuma günü Kirklareli Kapalı Spor Salonunda saat 20:00 da Kutlu Doğum Programı gerçekleştirildi.
Programa Kırklareli Valisi Esengül CİVELEK, Cumhuriyet Başsavcısı, Belediye Başkanı , İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ , İlçe Müftüleri, diğer sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve halk katıldı.Halkın büyük rağbet gösterdiği programa saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile start verildi.Daha sonra İstanbul Beykoz Paşabahce Camii İmam-Hatibi Hasan KOÇAK hocamızın okuduğu Kuran tilaveti ile devam etti..Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi ile program devam etti.Ardından İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ve Kırklareli Valisi Esengül CİVELEK gecenin önemine binaen konuşmalarını yaptılar.Sonra ''Grup Tekbir'' den ilahiler ve ezgilerle program devam etti.Yarışmada dereceye giren öğrencilere plaket verilerek program son buldu.

Etkinlikle İlgili görüntüleri izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.