14.11.2019

2019 YILI MEVLİD- İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI YOĞUN BİR KATILIM VE COŞKUYLA İCRA EDİLDİ.

Müftülüğümüzce organize edilen konferans İlçemiz Atatürk Kültür Merkezinde icra edildi. İlçe Kaymakamımız Sayın Soner DİVLİ, İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ Belediye başkanı vekili, mülki idare amirleri, STK'lar, resmi kurum personelleri ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve teveccühüne mazhar olan programda İlçe Müftümüz ve İl Müftümüzün konuşmalarından sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Enver UYSAL  "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verdi.  Sonrasında İmam-hatip lisesi öğrencilerinin şiir ve ilahi sunumunun ardından hafta münasebetiyle yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren  öğrencilere verilen ödüllerin ardından konferans sona erdi.