29.04.2019

KURUDERE'DE YAĞMUR DUASI

Geleneksel Yağmur Duası etkinlikleri 28/04/2019 Pazar günü Kurudere mesire yerinde yapılan dua ve yemek organizasyonuyla icra edildi. Kurudere ,civar köyler ve Pınarhisar ilçesinden yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyonda İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Mehmet Coşkun namaz öncesi vaaz verdi.Namaz vaktinin girmesiyle Merkez Hundihatun Cami Müezzin-Kayyımı Orhan Gül ve Yenice Köyü Cami İmam-Hatibi Murat Torun çifte ezan okudular.Cemaatle kılına öğle namazının ardından din görevlilerimiz tarafından önce yağmur namazı kılındı ve duası yapıldı. Son duanın İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Mehmet Coşkun tarafından okunmasıyla dini merasim sona erdi ve davetliler yemeğe geçtiler. Birlik ve beraberlik içinde yenilen yemeklerin ardından davetliler evlerine döndüler. Gösterdikleri teveccüh ve yoğun katılımdan dolayı sayın halkımıza teşekkür ederiz.