18.03.2019

LİSELER ARASI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz tarafından tertip edilen "Liseler Arası 'Çanakkale Şehitlerine' Şiir Okuma Yarışması", “Milletin Sesi Mehmet Akif” teması ve “12
Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” vesilesiyle bugün Pehlivanköy Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.

Geri Gönderme Merkezi Mescidi İmam-Hatibi Recep Talha Uyar'ın Kur'an tilavetiyle başlayan program, akabinde Danişment Köyü Camii İmam-Hatibi Faruk Aşçı tarafından Mehmet Akif'in "Çanakkale Şehitlerine" şiiri kaside olarak icra edilmesiyle devam etti. Sonrasında İlçe Müftümüz Sayın Faruk Uslu'nun "Çanakkale Şiiri" bağlamında yaptığı konuşmanın ardından yarışmaya geçildi.

Halkımız ve öğrencilerimizin büyük bir heyecanla takip ettiği yarışmada Pehlivanköy Anadolu Lisesi öğrencileri arasından Yusuf Günşar birinciliği, Rumeysa Çetin ikinciliği, Şura İrem Söğütlü üçüncülüğü ve Tahircan Kozalı dördüncülüğü elde etti.

Dereceye girenlere ödülleri İlçe Müftümüz Faruk Uslu, Milli Eğitim Müdürümüz Necmettin Ayçiçek ve Mal Müdürümüz Hasan Yılmaz tarafından verildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, il finalinde Pehlivanköyümüzü temsil edecek Yusuf Günşar kardeşimize başarılar dileriz.