Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Demirköy Merkezde bulunan Fatih camisi tadilat işlerinin sonuna gelindi. Çatısı yenilendi. Minaresi boyandı. Cami içerisinde ise tezyinat, nakış, boya, aydınlatma, ısıtma ve elektrik sistemi işleri yapıldı.
Detay

Demirköy İlçesi Merkezi ve Köyleri olarak toplu olarak; Yaz Kur'an kursları kapsamında düzenlenen kapanış programımıza 200 civarında talebemiz katılım sağlamıştır.
Detay

Vekaletle Kurban bağışları, hayırsever vatandaşlarımız tarafından ilgi ile karşılanıp; ilçe müftülüğümüze gelerek bağış yapmak istediklerini söyleyerek bağış dekontlarını alabilmektedirler.
Detay

Kur'an Tilaveti ile başlayan programda çocuklar gol atma,  balon patlatma, çuval yarışı, matrak oyunu, sandalye kapmaca, voleybol, eğitsel oyunlar, ebru ve yüz boyama etkinliklerinin standlarında doyasıya vakit geçirme imkanı buldular.