29.05.2019

KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İlimizde Kur’an Ziyafeti Programları için görevlendirilen Marmara-İlahiyat Fakültesi Camii Baş İmam Hatibi Kurra Hafız Hasan Lütfi RAMAZANOĞLU, Kur’an Muallimi ve Dünya Birincisi Kurra Hafız Adem BİLİR, Endonezyalı Dünya Birincisi Kurra Hafız Takdir Feriza Hasan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim dinleyenleri mest etti.

Programa İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ da eşlik etti. Bugün 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin 566. Yıldönümü. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethe giderken yaptırdığı Babaeski Fatih Camiinde bu programın yapılmasının ayrı bir anlamı olduğunu belirten İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ bu günün anlamına uygun olarak okunan fetih suresinin ilgili ayetleri hakkında bilgi verdi.

Babaeski İlçe Müftüsü Mehmet ŞİMŞEKOĞLU da Ramazan Ayının aynı zamanda Kur’an Ayı olduğunu belirterek programa katılan hocalarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerini iletti.

Yapılan duanın ardından program sona erdi.