08.09.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK VERDİ.

İl Müftülüğü personeli Kan bağışı kampanyasına destek verdi. Türk Kızılayı Kırklareli Şubesince düzenlenen kan bağışı kampanyasına il müftülüğü personeli destek verdi. Vatandaşların da katıldığı kampanya kapsamında İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Özellikle bu sıcak mevsimde kan bağışına daha da ihtiyaç duyulmaktadır.Kan bağışlarıyla vatandaşlarımız hayat kurtarılmasına vesile olmaktadır. Kırklareli'nde vatandaşlar kan bağışı kampanyalarına son derece duyarlı davranıyor. Bugün personelimiz de katıldı, cumada vatandaşlarımızı kampanya konusunda bilgilendirdik. Herkesi düzenli olarak kan bağışına davet diyorum.Kan bağışını hem insani ve hem de islami bir görev olarak değerlendiriyorum"