15.08.2017

Yaz Kur'an Kursları Bilgi Yarışması Sonuçlandı

2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları Yarışması sonuçlandı. Erkek ve Kız Öğrencilerin ayrı kategorilerde yarıştığı yarışmada il ve ilçelerinde birinci olan öğrenciler yarıştı.
Komisyon Başkanlığını İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Üye Adnan Zeki Bıyık ve İl Murakibi Harun Namlı'nin yaptığı yarışmada öğrenciler zor soruları kolaylıkla cevapladilar.
Sungurbey Kur'an Eğitim Merkezinde yapılan yarışmada ödül töreni yapıldı. .
● 2017 Yaz Kur'an Kursları il birincisi erkek kegorisinde Kirklareli Merkez Sungurbey Camii Öğrencisi Ali Fuat ERKAN oldu.
●Kız Öğrenciler arasında ise il birincisi Demirköy İlçesinden İgneada Camii Öğrencisi Dilara BUYUKBAURAK oldu.
50 sorunun sorulduğu yarışmada ilk üç sıra kategorilere göre şöyle oldu.
▪Kızlar Kategorisi :
1 Dilara Buyukbayrak (Demirkoy)
2 Kübra Kelle ( Vize)
3 Reyhan Kahraman ( Kofcaz )
-----
Erkekler Kategorisi
1 Ali Fuat Erkan (Kirklareli)
2 Muhammet Nur Baykara (Pehlivankoy)
3 Eyüp Ensar Şencan (Kofcaz)
-----
Yarışma sonunda öğrencilere altın, para ve kitap ödülü verildi.Ayrica 1.ogrencilere Plaket verildi.
▪2017 Yaz Kursları ve Yarışmalarında özverili çalışmalar yapan Müftülük personeli Abdullah Öz , Erdoğan Sevimli ve Vakıf Memuru Halim Altiparmak'a teşekkür ederiz.