22.06.2017

Hafızlık Bölge Yarışması Yapıldı.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Din Görevlileri arasında “6. Bölge Erkek Hafızlık” yarışması Lüleburgaz ilçesi Sokullu Mehmet Paşa Camii'nde yapıldı.Hüseyin DEMİRTAŞ başkanlığında Üyelerden İl Müftü Yardımcısı Adnan BIYIK, Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin UYSAL, Demirköy İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ, KLÜ Araştırma Görevlisi Muhammed PİLGİR ve İ.H.L. Müdür Yardımcısı Ahmet Hilmi TAŞÇI’nın iştirakiyle 11.06.2017 Pazar günü   10:30’da gerçekleşen yarışmaya halk büyük ilgi gösterdi..

Yarışmaya Sakarya, Balıkesir, Edirne, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Çanakkale, Bursa, Tekirdağ ve Kütahya illerinden yarışmacılar katıldı.

Yarışma sonucunda Kocaeli’den katılan İrfan TATLI hocamız birinci, Sakarya’dan katılan İsmail YAŞAR hocamız ikinci, Kütahya’dan katılan Ayhan TEKİN hocamız üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren hocalarımıza ödülleri takdim edildi