25.05.2017

K.Kursu Öğrencileri Arasında Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı.

16/05/2017 tarihinde İl Müfütüsü Hüseyin DEMİRTAŞ başkanlığında kurulan komisyon üyelerinin katılımıyla Merkez Kuran Kursu Öğrencileri Arasında Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı.Yarışmaya Karacaibrahim Mahalle Camii Kuran Kursu Öğrencilerinden Lütfiye BODUROĞLU,Merkez Kuran Kursu Öğrencilerinden Hacer PALA, Karahıdır KYK Kuran Kursu Öğrencilerinden Feyza BUNSUZ, Yayla Camii Kuran Kursu Öğrencilerinden Arzu ÜNEL, Üsküp Kuran Kursu Öğrencilerinden Satı MIZRAK katıldı.Yarışmada Karacaibrahim Mahalle Camii Kuran Kursu Öğrencilerinden Lütfiye BODUROĞLU birinci, Merkez Kuran Kursu Öğrencilerinden Hacer PALA ikinci, Karahıdır KYK Kuran Kursu Öğrencilerinden Feyza BUNSUZ üçüncü oldu. Yarışmaya katılanlara ve öğreticilerine hediyeler takdim edildi.