05.04.2017

REGAİP KANDİLİ

29 Mart 2017 tarihinde Kırklareli Merkez Hızırbey Camii'nde 3 aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla Kırklareli İl Müftülüğü Kuran Kursu ögreticileri tarafından bayanlara yönelik program gerçekleştirildi. Yayla Camii Kuran Kursu Öğreticisi Nimet Kaynar'ın sunuculuk yaptığı Program Kemal Canlı Camii Kuran Kursu Öğreticisi Ayşe Nur ÖZLEK'in Kuran tilavetiyle başladı.Karacaibrahimbey Camii Kuran Kursu Öğreticisi Fatma ERDEN'in konuşmacı olduğu program ilahilerle devam etti. Kemal Canlı Camii 4-6 yaş Kuran Kursu Öğreticisi Hatice TEKSİN'in şiir dinletisi ve Sultan Reyhani Câmii Kurân Kursu Öğreticisi Oya Cebeci YAVUZ'un duasıyla son buldu. Kırklareli İl müftümüzün değerli eşi ve Müftü yardımcımızın eşinin de katıldığı programa bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Program çıkışı katılımcılara kek ve lokum dağıtıldı.