21.03.2017

Bedrin Aslanları ancak bu kadar şanlı idi.

İl Özel İdare Cazibe Konferans salonunda ‘’Bedrin Aslanları Çanakkale ‘’ konulu konferansa, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel KARADAĞ, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziya ESER, İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, İl Müftü Yardımcıları Adnan BIYIK ve Mustafa KORKMAZ, Şube Müdürleri Ahmet SAİNKAPLAN , Seyit Ali AYDİL, İl Murakıbı Harun NAMLI, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Program İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Merkez Sungurbey Camii İmam-Hatibi Ali AKGÜN’ün okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Daha sonra Merkez Hızırbey Camii Müezzin-Kayyımı Necmettin ÖTÜN hocamızın okuduğu Çanakkale Şehitleri kasidesi ile duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu.
Açılış konuşmasında İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ gecenin önemine binaen kısa bir konuşma yaptı. Akabinde Kırklareli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Raşit GÜNDOĞDU'nun sunumuyla program devam etti.
 Program Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel KARADAĞ'ın Yrd. Doç. Dr. Raşit GÜNDOĞDU'ya çiçek takdimi ile sona erdi.