13.02.2017

Gazi İçin Mevlid Okundu

Fırat Kalkanı harekatında DEAŞ’ın gerçekleştirmiş olduğu intihar saldırısı sonucunda El-Bab da yaralanan Komando Piyade Uzman Çavuş Sezer ÖZDERE’nin ailesi tarafından 12.02.2017 Pazar günü öğle namazından sonra Eriklice köyünceki evinde mevlit okutuldu. Mevlide Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ , İl Müftü Yardımcıları Mustafa KORKMAZ ve Adnan BIYIK , Murakıp Harun NAMLI , Eriklice Köy İmam-hatibi Bilal GÖÇEN , Toki Camii İmam-hatibi Remzi AYNA , Müftülük VHKİ görevlisi Yavuz ESER ve gazi yakınları katıldı.

İl Müftümüz Hüseyin DEMİRTAŞ’ın şehit ve gaziliğin önemi ile ilgili yaptığı konuşmadan sonra yasin-i şerif okundu. Ardından mevlid-i şerif okundu ve il Müftümüzün yaptığı dua ile mevlid programı son buldu.

İl Müftümüz gazi Sezer ÖZDERE’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Gazi Sezer ÖZDERE ve ailesi Müftümüz Hüseyin DEMİRTAŞ’a ve beraberindeki müftülük personeline teşekkür etti.

Müftülük heyeti  mevlitten önce ve sonra köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet etti.