23.08.2018

"KIRKLARELİ'DE KURBAN VEKALETİNDE %170 ARTIŞ !

Kırklareli Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Vekaletle Kurban Kesiminde kurumumuza vekalet veren Kirklareli'li vatandaşlarımıza teşekkür etti.
Müftü Demirtaş konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile başlatılan Vekaletle Kurban Organizasyonuna halkımız büyük teveccüh gösterdi. Ülkemiz genelinde 425.000 hissenin vekaletine ulaşıldı. Bu başarıda kuskusuz halkımızın Diyanet İşleri Başkanlığına güvenini görmek mümkündür.Ayrıca Diyanet İşleri Başkanınız Prof.Dr. Ali Erbaş hocamızın başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara varıncaya kadar ziyaret etmesi ve vekaletlerini alması çok önemli idi. Biz de Kırklareli ilimizde ilçe müftülerimiz,cami ve Kuran Kursu Görevlerimiz, büro personelimiz , TDV İl ve ilçe vakıf görevlileri ile özel bir gayretin içerisine girdik. Değerli Kırklareli Valimiz Sayın Osman Bilgin'in kurban vekaletini kurumumuza bağışlaması ayrı bir güven noktasını oluşturmuştur. Bu nedenle geçen yıl ki vekaletin nerde ise 3 katı yüzde yüzyetmiş gibi bir artışa neden olmuştur.Kırklareli olarak her yıl kendi performansımızı bir önceki yıla göre daha da artıracağız insaallah ."