07.08.2018

Kırklareli Valisi Osman Bilgin KURBAN VEKALETİNİ TDV'YE VERDİ.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin

KURBAN VEKALETİNİ TDV'YE VERDİ.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin,Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Organizesi ile yürütülen Vekalet ile Kurban Kesimi kampanyasına destek verdi.

Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş,TDV Kırklareli Şube Temsilcisi Halim Altıparmak ile Kırklareli Valiliğini ziyaret etti.

Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş Kırklareli Valisi Osman Bilgin'e ilde yürütülen din hizmetleri,Kurban Hizmetleri,dini ve hayri hizmetler, inşaat çalışmaları,Kur'an Kursu hizmetleri ile diğer yürütülen hizmetler konusunda bilgi sundu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Halkımıza en güzel,en güncel,kapleri ve gönülleri tatmin edecek,milli ve dini dayanışmamıza  vesile olacak faaliyetler ile başta din istismarı olmak üzere,bölücü ve yıkıcı akımlara karşı vatandaşlarımızı bilgilendirecek ve farkındalık oluşturacak çalışamlara yönelik özverili gayretleri görüyorum.Bu alanda çalışmaların daha da arttırılması gerekmektedir.Diyanet İşleri Başkanlığının küresel ölçekte gerçekleştirdiği başta Vekaletle Kurban hizmetleri olmak üzere bu uygulamalar için tebrik ediyorum, ben de bu kampanyaya mutlulukla katılıyorum" dedi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Vekaletle Kurban bağış makbuzunu imzaladı ve TDV hizmet şapkası ile heyet ile fotoğraf çektirdi.

Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ilde gerçekleştirilen Kurban Hizmetleri konusunda yaptığı açıklamada: " İl Müftülüğü olarak Kurban hizmetleri konusunda değerli personelimizi  bilgilendirdik.Kurban konusunda hem pankart hem de standlar açmak sureti ile farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.Diyanet İşleri Başkanlığımız da vekâletle kurban organizasyonunu en iyi yapan şeffaf, güvenilir kurumlardan bir tanesidir. Kurban sadece etleşmek değil dertleşmektir. Ben de vekâletle kurban organizasyonuna gönüllülükle katılıyorum.Rabbim başta kurban ibadeti  olmak üzere tüm taatlarımızı kurbiyyetine vesile eylesin ", dedi.