15.05.2017

T.C.

KIRKLARELİ VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     :  47568844/902-                                                                                                                                …/05/2017
Konu   :  Geçici Cami Görevlisi Sınavı

KIRKLARELİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU:

İl Müftülüğümüz bünyesinde münhal bulunan imam-hatip kadrolarına istihdam edilmek üzere geçici cami görevlisi görevlendirilecektir.

1-Geçici Cami Görevlisi Olmak İçin Müracaat Edenlerin;
2-2016 Yılı KPSS (DHBT)’den en az 50 (Elli) ve üzeri puan almış olmak.
3-En az İmam Hatip Lisesi mezunu veya İlahiyat Fakültesi mezunu olmak,
4-İmam-Hatip Lisesi mezunu olmayan İlahiyat Önlisans mezunları olsa da müracaatları kabul edilmeyecektir.
5-Müracaatlar 18.05.2017-22.05.2017 tarihleri arasında istenen belgelerin aslı ile birlikte (Dilekçe, Diploma, Nüfus Cüzdanı, 2016 KPSS (DHBT) sınav sonucu, varsa hafızlık belgesi, varsa özel eğitim vereceğine dair sertifika,e-devletten sabıka kaydı) görev almak istedikleri müftülüklere müracaat edeceklerdir.
6-Sınav tarihi 23.05.2017 tarihinde yapılmaya başlanacaktır.
7-Mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alıp mülakat puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle görevlendirmeler yapılacaktır.
8-Puanların eşit olması durumunda tahsili yüksek olana, bunun eşit olması durumunda hafız olana, bunun eşit olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik verilecektir.
9-Adaylar istenilen belgelerle birlikte ikamet ettikleri İl Müftülüğü’ne müracat edebileceklerdir.
10-Müracaat edecek adayların Kırklareli veya İlçelerinden herhangi birinin ikametgahına kayıtlı olmaları gerekmektedir.
İlgililere duyurulur.

(İMZA)
                                                                                                                                                            Hüseyin DEMİRTAŞ
                                                                                                                                                                    İl Müftüsü